Werken bij BiblioNu

Aan de slag bij BiblioNu

Méér dan boeken. BiblioNu is een plek die jou (gratis) ondersteunt in jouw ontwikkeling. Een plek waar je jezelf kunt zijn. En waar je vrijblijvend geholpen kunt worden. Door het aanbieden van diensten en informatie die relevant zijn voor de doelgroep. 

Wij geven mensen energie om zich te ontwikkelen. Dat doen wij op vier manieren: we delen, inspireren, bieden verdieping en laten mensen nieuwe dingen ervaren. Onze focus ligt daarbij op de thema's Taal, Digitaal en Mens & Samenleving.

De Bibliotheek is voor iedereen. Het profiel van onze klanten en bezoekers is enorm divers. Ons streven is om iedereen de ruimte te geven zich te ontwikkelen.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan komen we graag met jou in contact! Bekijk hieronder onze vacatures of lees meer over  de Bibliotheek. 

Word vrijwilliger!

De Bibliotheek BiblioNu kan niet zonder haar vrijwilligers. Dagelijks helpen ze enthousiast onze bezoekers op weg. In juli 2022 ontving de Bibliotheek het keurmerk 'Vrijwillige inzet goed geregeld'. Ben je op zoek naar een uitdaging voor langere tijd? Word vrijwilliger bij BiblioNu! De actuele vacatures staan hier beneden beschreven. Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor vrijwilligers zijn wij op zoek naar:

Solliciteren als vrijwilliger?

Vul het intakeformulier in 

Heb je vragen?

Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Mariëlle Janssen via mjanssen@biblionu.nl of 06 18 28 64 68