Werken bij BiblioNu

Aan de slag bij BiblioNu

Méér dan boeken. BiblioNu is een plek die jou (gratis) ondersteund in jouw ontwikkeling. Een plek waar je jezelf kunt zijn. En waar je vrijblijvend geholpen kunt worden. Door het aanbieden van diensten en informatie die relevant zijn voor de doelgroep. 

Wij geven mensen energie om zich te ontwikkelen. Dat doen wij op vier manieren: we delen, inspireren, bieden verdieping en laten mensen nieuwe dingen ervaren. Onze focus ligt daarbij op de thema's Taal, Digitaal en Mens & Samenleving.

De Bibliotheek is voor iedereen. Het profiel van onze klanten en bezoekers is enorm divers. Ons streven is om iedereen de ruimte te geven zich te ontwikkelen.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan komen we graag met jou in contact! Bekijk hieronder onze vacatures of lees meer over  de Bibliotheek. 

Vacatures

Coördinator Taalhuis

Begin 2020 is officieel het Taalakkoord voor Horst aan de Maas en Venray getekend en van start gegaan (ca. 85.000 inwoners). Binnen dit Taalakkoord werken partijen zoals beide gemeenten, Synthese, Gilde Educatie, BiblioNu en Stichting Lezen en Schrijven samen om laaggeletterdheid aan te pakken. Voor dit Taalakkoord zijn wij opzoek naar een daadkrachtige coördinator.

Functieprofiel Taalhuiscoördinator

Taalconsulent

Voor het Taalakkoord voor Horst aan de Maas en Venray  zijn wij op zoek naar een daadkrachtige taalconsulent.

 

 

Functieprofiel Taalhuisconsulent

Word vrijwilliger!

De Bibliotheek BiblioNu kan niet zonder haar vrijwilligers. Dagelijks helpen ze enthousiast onze bezoekers op weg. Als gastvrouw, op het gebied van taal, digitaal of mens & samenleving. Ze geven mensen de mogelijkheden zich te ontwikkelen. En stimuleren zo zelfredzaamheid en zelfontplooiing.

In juli 2022 ontving de Bibliotheek het Keurmerk Goed Geregeld. Het keurmerk wordt uitgegeven wanneer een organisatie goed voor haar vrijwilligers zorgt!  

Ben je op zoek naar een uitdaging voor langere tijd? Word vrijwilliger bij BiblioNu! De actuele vacatures staan hier beneden beschreven. 

Twijfel je?

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Twijfel je welke functie er bij je past? Neem dan contact op met ons!

Voor vrijwilligers zijn wij op zoek naar:

Solliciteren als vrijwilliger?

Vul het intakeformulier in 

Heb je vragen?

Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Gonny Nabben via gnabben@biblionu.nl of 06 1125 1169.