Opening

We zien je graag op de nieuwe locatie! 

Gouden Leeuwpad 3
in Venray

Opening Nieuwe Bibliotheek

De Bibliotheek is meer dan boeken. BiblioNu is een plek die jou (gratis) ondersteunt in jouw ontwikkeling. Een plek waar je anderen kunt ontmoeten. Een plek waar je jezelf kunt zijn. En waar je vrijblijvend geholpen wordt. 

Een nieuwe bieb, een nieuwe locatie

De nieuwe locatie is een nieuw hoofdstuk in ons verhaal. Een aantrekkelijke plek in hartje centrum Venray. Wij nemen je mee in de wereld van verhalen. Bij BiblioNu kun je genieten van boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften en kranten. Daarnaast is de nieuwe locactie een uitnodigende omgeving om te ontspannen met een kopje koffie. Ook kun je gebruik maken van onze gratis studie- en werkplekken. Het is een plek waar je kunt groeien. 

Kom naar het voorleesuurtje voor kinderen, bezoek spreekuren die je op weg helpen of sluit aan bij het taalcafé. Veel van onze activiteiten zijn gratis. Ontdek tijdens het openingsweekend wat de Bibliotheek allamaal voor jou kan betekenen. 

Leer, vraag, ontmoet, lees en doe op de nieuwe locatie van BiblioNu Venray. 

Programmering openingsmaand

Zien we je snel? 

 

 

 

 

 

 

Programmering juli t/m oktober

Sponsoren

De opening van de nieuwe Bibliotheek in Venray wordt mede mogelijk gemaakt dankzij donaties van VDG De la Roy en Cubiss.