Ook komende zomer is de VakantieBieb weer open. In de app staat een mooie selectie e-books klaar voor iedereen: kinderen en volwassenen, leden en niet-leden. Jeugdboeken zijn vanaf 1 juni beschikbaar, per 1 juli komen er ook e-books voor volwassenen bij. Op 31 augustus sluit de VakantieBieb weer.

Kijk op onlinebibliotheek.nl

Vakantiebieb voor de jeugd

Voor de kinderen van 6 tot 9 jaar zijn dit bijvoorbeeld Die mop is top van Paul van Loon, Met opa door Europa van Tamara Bos en Rollebollen met de Romeinen van Gary Northfield (het eerste deel van de Julius Zebra-serie). Ook voor de leeftijdsgroep 9 tot 12 jaar is er een fijne mix van jongens- en meisjesboeken, zoals Dromen van succes van Barbara Barend, Level 13, Game Over van Esther van Lieshout en Floor is smoor van Marjon Hofman. 

VakantieBieb voor jongeren

Voor de leeftijd 12 tot 15 jaar zijn er spannende boeken zoals Wild van Mel Wallis de Vries, Lichaam van licht van Jelmer Soes en het eerste deel van de serie Showstopper van Hayley Barker.

Voor de jongeren van 15 tot 18 jaar o.a. de liefdesroman Onverwacht verliefd van  Saskia Schouten en het spannende Fright Night van Maren Stoffels.

Luisterboeken

Voor de liefhebbers van luisterboeken is er ook weer VakantieLuisteren:
dertien luisterboeken voor iedereen. Voor de volwassenen zijn dit allemaal titels die ook in de VakantieBieb zitten, onder andere De heilige Rita van Tommy Wieringa en Weet ik veel van Mirjam Oldenhave.

Kijk op onlinebibliotheek.nl

20 e-books voor volwassenen

Vanaf 1 juli vind zijn er ook twintig e-books voor volwassenen in de VakantieBieb. Ook hier weer een mooie spreiding van genres, met onder andere De heilige Rita van Tommy Wieringa, Weet ik veel van Mirjam
Oldenhave, Ciao Sicilia van Marelle Boersma en Mag ik even iets tegen je aanhouden van Japke-d. Bouma.