Vacature

Gezocht: duizenpoot met pit (m/v)

De bibliotheek is veel meer dan boeken. De bibliotheek staat midden in de gemeenschap en investeert voortdurend in de zelfontplooiing van alle mensen. Wist je bijvoorbeeld dat BiblioNu ook tentoonstellingen, workshops en taalcursussen organiseert? Of dat wij het onderwijs een gevarieerd aanbod aan diensten en producten bieden? En dat wij zelfs een Taal-café en Dementheek organiseren?

Deze activiteiten kunnen niet zonder leuke, creatieve en energieke collega’s! Daarom zijn wij op zoek naar een duizendpoot met pit (m/v) voor de volgende gecombineerde functie:

  • 6 uur per week
    Domeinspecialist Voortgezet Onderwijs (BiblioNu breed).
  • 4 uur per week medewerker
    Informatie & advies (Horst).

Rode draad voor deze functie is dat jij onze ambassadeur in de samenwerking met scholen bent (Dendron, Citaverde, Raayland, Gilde Opleidingen) en je activiteiten organiseert die bijdragen aan het stimuleren van de leesmotivatie en het verbeteren van het leesniveau, mediawijsheid en informatievaardigheden van onze jeugd. Dit kan betekenen dat je vandaag een project op school organiseert, en dat je morgen groepen in de bibliotheek ontvangt.

Leuk? Zeker! Zijn er minpunten? Ook! Om te kunnen blijven beantwoorden aan veranderende publiekspatronen moeten wij onszelf voor een deel opnieuw uitvinden en organiseren. Leuk, maar ook spannend en soms onduidelijk.

Is dit geen probleem? En je beschikt over een hbo-niveau, organisatietalent en je hebt affiniteit met het onderwijs en / of bibliotheekwezen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wij bieden naast een inspirerende werkomgeving en leuke collega’s een arbeidsovereenkomst voor de duur van 10 maanden op basis van schaal 7 cao Openbare Bibliotheken. Verlenging wordt hierbij overigens niet uitgesloten. Jouw MOTIVATIE, c.v. en eventuele vragen mag je vóór 03 juli mailen aan (jhendriks@biblionu.nl).
Tot snel?

 Met vriendelijke groet, Jimmy.