Spreekuur Natuurlijk gezond samen

Advies in gezondheid

Laat je informeren en inspireren over de mogelijkheden om op een natuurlijke wijze je gezondheid te optimaliseren. In de gezondheidszorg ligt de nadruk steeds meer op preventie, het voorkómen van klachten en ziekten, zodat we minder zorg nodig hebben en langer gezond blijven. Leden van het platform Natuurlijk Gezond Noord-Limburg wijzen de weg op het gebied van natuurlijke gezondheid. Zij houden maandelijks een gratis inloop bij BiblioNu.

Data en lokatie

In de Bibliotheek Horst                    In de Bibliotheek Venray
10:00 tot 13:00 uur                            13:00 tot 17:00 uur

12 maart                                            18 maart
9 april                                                 15 april
14 mei                                                20 mei
11 juni                                                17 juni
9 juli                                                   15 juli

Twee leden van Natuurlijk Gezond Noord-Limburg zijn gedurende de inloopuren aanwezig om informatie te geven over het aanbod van de stichting en om je wegwijs te maken in de natuurlijke weg naar een betere gezondheid.

Kom en kijk wat de stichting te bieden heeft aan activiteiten, lezingen, workshops, adviezen, cursussen en behandeltechnieken.

Op 12 maart geeft Janneke Hanssen uitleg over E.E.N. therapie (Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskunde).
Deze holistische vorm van therapie is in te zetten voor uiteenlopende klachten op mentaal en fysiek gebied. Janneke behandelt het thema hoogevoeligheid. Ze geeft informatie over hoe dat nou werkt bij jou, inspireert d.m.v. praktische handvaten en laat zien hoe je beter in je kracht komt zodat hooggevoeligheid geen last maar een kracht is.