Vrijwilligers

Gastheer / gastvrouw in de bibliotheek

Ben jij enthousiast en betrokken en vind je het fijn om orde aan te brengen. Wil jij je graag inzetten om anderen te helpen en jezelf te ontwikkelen ga dan aan de slag als vrijwilliger in de bibliotheek Horst aan de Maas en/of Venray. Werken in een leuk team van vrijwilligers en medewerkers en veel persoonlijk contact met gasten!

Taalvrijwilliger Bibliotheek Horst aan de Maas

Vind jij het leuk om met taal of rekenen bezig te zijn? Wil jij graag anderen helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden op het gebied van Nederlands praten, lezen, schrijven of rekenen? Ben je op dinsdagmiddag van 12.30 tot 14.30 uur beschikbaar, dan is een rol als taalvrijwilliger iets voor jou!“  

Huismuis vrijwilliger

Vind jij de taalontwikkeling van kinderen en ouders belangrijk? Ga dan nu aan de slag als huismuis vrijwilliger in de Bibliotheek Venray of de Bibliotheek Horst aan de Maas! Hiermee help jij anderen om zich te ontwikkelen op een speelse manier.

Huismuis Venray iedere woensdag van 15:00 - 16:30 uur.
Huismuis Horst iedere donderdag van 15:00 - 16:30 uur. 

Vrijwilliger voorlezen in de Bibliotheek Venray

Hou jij van interactief voorlezen? Dan is deze functie perfect voor jou! Je leest prentenboeken voor aan jonge kinderen op woensdagmiddag in de Bibliotheek Venray. Je kiest zelf een prentenboek uit om voor te lezen.