Met korting naar het theater

De Schouwburg Venray en BiblioNu hebben een fijne samenwerking en daar pluk je als lid van BiblioNu de vruchten van. 
Op vertoon van de biebpas kom je in aanmerking voor 10% korting op verschillende voorstellingen. Reserveren van de tickets met de biebpas kan bij de theaterkassa.

De voorstellingen:

  • Debby Petter | zaterdag 21 maart
  • Hendrik Groen | vrijdag 3 april
  • Cocktails | vrijdag 1 mei
  • Intouchables | dinsdag 12 mei

Debby Petter

Bestaat er echt geluk?

Een stel is al bijna dertig jaar getrouwd. Is het een goed huwelijk? Zij vinden van wel en soms ook niet, een gewoon huwelijk dus. Dan vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft, met een ruzie als gevolg. Hij verlaat het huis en twee uur later is hij dood. Zelfmoord? Een dom ongeluk? Zij is bodemloos verdrietig om zijn dood en om het geheim. Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en radeloze monoloog. Een voorstelling over liefde, geluk en over de vraag wat geluk is.

Hendik Groen

Rebelse oudjes op het podium van Schouwburg Venray

De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. Beau Schneider speelt de hoofdrol in dit stuk omdat er “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit” zoals regisseur Gijs de Lange het treffend zegt.

Smakelijk aanbod

Grieks restaurant Corfu in de Passage in Venray biedt op vertoon van de BiblioNu pas 10% korting aan. Geniet van heerlijke gerechten die hun oorsprong hebben in de tradities van de Griekse keuken.

Museum de Locht

Het museum geeft een beeld van het plattelandsleven in de regio van 1850-1950. Daarnaast wordt er in afzonderlijke paviljoens aandacht besteed aan de ontwikkeling van de teelt van asperges, champignons en glastuinbouw. In de expositieruimte worden wisselende tentoonstellingen gehouden.

Leden van BiblioNu krijgen korting op de toegangsprijs van het museum.

Boek uw reis bij Travel@Home en krijg als lid van BiblioNu een voucher voor 15% korting op de koffers en tassen van Travelbags.