Lid Raad van Toezicht

De Stichting BiblioNu verzorgt het bibliotheekwerk in de gemeenten Venray en Horst aan de Maas. BiblioNu staat voor bibliotheken die passen bij de uitdagingen van vandaag. Dat betekent een transitie van het huis van de boeken naar een participatiehuis met een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie. BiblioNu wordt bestuurd door een directeur-bestuurder.

De Raad van Toezicht vormt het intern toezicht en is tevens werkgever van de directeur-bestuurder.

Teamleider

BiblioNu is volop in ontwikkeling om de bibliotheek van deze tijd vorm te geven. Wil jij ons helpen bouwen aan een vitale samenleving? BiblioNu is op zoek naar een Teamleider. 

Als Teamleider ben je de verbinder, een enthousiaste, gedreven en ondernemende manager met visie en lef, die de toekomstplannen van de Bibliotheek realiseert. Van beleid naar praktijk. BiblioNu staat volop in het proces van de transitie collectie naar connectie.

Alleen online solliciteren, geen open sollicitaties

Als organisatie streven wij ernaar om 100% digitaal te zijn, daarom ontvangen wij jouw sollicitatie ook graag digitaal. Je kunt solliciteren op de vacatures die staan vermeld op deze webpagina. Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling.

De Bibliotheek Horst aan de Maas

De Bibliotheek Venray.