Seizoenpas Literair Café Venray

Gepubliceerd op: 27 september 2021 12:48

Stichting Literair Café Venray heeft al een aantal aanmeldingen voor de seizoenpas 2021-2022 ontvangen, maar er kunnen nog wel wat leden bij.

Het kan nog. Doen dus...

Dank zij de trouwe seizoenspashouders kan het Literair Café Venray boeiende schrijversbijeenkomsten blijven aanbieden. Die vinden meestal plaats in het theehuis van het Odapark op een zondagmorgen. Een enkele keer is dit in de bibliotheek Venray.

Een seizoenspas kost € 40, 00. Daarvoor kun je 6x in het jaar een schrijversbijeenkomst bijwonen. Kun je een keer niet? Dan is er de mogelijkheid de pas door te geven aan iemand anders.
Zie voor uitgenodigde schrijvers en data van de lezingen: www.literaircafevenray.nl   

De pas geeft bovendien gratis toegang tot de prijsuitreiking van de wedstrijd voor amateur-schrijvers en -dichters de Raadselige Roos op zondag 23 januari 2022 in Zaal 7 van Hotel Asteria in Venray.  

Aanmelden

Aanmelden voor de seizoenpas 2021-2021 kan door een e-mail, met voornaam, achternaam en adresgegevens, te sturen naar secretariaat@literaircafevenray.nl en door het overmaken van de € 40,00 op NL46RABO0132594250, t.n.v. Literair Café Venray, onder  vermelding van uw naam en ‘seizoenpas 2021-2022’.

Wanneer u dit doet vóór 30 september a.s., dan ontvangt u uw seizoenpas vóór de eerste bijeenkomst met Oek de jong op 10 oktober a.s.

Coronaregels

Wat betreft de coronapreventie bij de bijeenkomsten zijn de dan geldende regels van kracht.

 

Het Literiar Café Venray wenst u een mooi cultureel en literair seizoen toe en hoopt u als vaste kaarthouder te mogen begroeten.