Expositie kunstwerkplaats

Gepubliceerd op: 20 juni 2018 13:20

Diverse en verrassende creaties gemaakt door deelnemers van de Kunstwerkplaats. Te zien van 1 – 31 juli in de Bibliotheek Venray.

De KunstWerkPlaats biedt geregisseerde dagbesteding op het gebied van kunst en creativiteit voor mensen van alle leeftijden. Vanuit twee ateliers in Venray worden diverse activiteiten aangeboden; tekenen, schilderen, fotografie, keramiek, beeldhouwen en metaalbewerking. Maar ook met sieraden maken, linodruk en handwerken.
Bij de creatieve dagbesteding gaat het om het ontdekken van de eigen talenten en kwaliteiten. Elke deelnemer werkt op zijn eigen manier en niveau. Zo ontstaan de meest veelzijdige creaties. De expositie is dan ook zeer divers en verrassend.

De expositie biedt deelnemers van de KunstWerkPlaats een mooie gelegenheid om hun werk te presenteren. Het is voor de deelnemers belangrijk om trots te zijn op hun werk en waardering hiervoor te ontvangen. De bibliotheek biedt hiervoor een prachtig podium.Kijk voor meer informatie op: www.kunstwerkplaatsvenray.nl