Nieuws

 • Literaire salon

  24 juli 2019

  De Literaire Salon is een samenwerkingsproject tussen BiblioNu en Literair Café Venray en is bedoeld voor liefhebbers van literatuur. Aan de hand van inleidingen, ondersteund met audiovisueel materiaal, worden schrijver en boek op de twee avonden diepgaand geanalyseerd.

  Bekijk details van Literaire salon

 • Rouwverwerking

  24 juli 2019

  Als je steun en herkenning zoekt bij het omgaan met rouw en verlies en samen met lotgenoten heel praktisch bezig wilt zijn, kom dan woensdagmiddag 11 september naar de Bibliotheek Venray van 13.30 tot 16.30 uur.

  Bekijk details van Rouwverwerking

 • StAP

  24 juli 2019

  Vanaf maandag 19 augustus is er in de Bibliotheek Horst een sociaal loket. Een initiatief van de gemeente Horst aan de Maas.

  Bekijk details van StAP

 • Expositie boekendozen

  28 juni 2019

  Tijdens de schoolvakantie (t/m 18 augustus) zijn er in de Bibliotheek Horst werkstukken te zien van groep 7/8 van Kindcentrum STip uit Swolgen en Tienray.

  Bekijk details van Expositie boekendozen

 • Expositie Marianne Bouten-Schrooten

  26 juni 2019

  Ruim 40 jaar tekent en schildert Marianne al. In augustus is een deel van haar werk te zien in de Bibliotheek Horst.

  Bekijk details van Expositie Marianne Bouten-Schrooten

 • Raadselige Roos

  26 juni 2019

  Zoals elk jaar nodigt Literair Café Venray en de organisatie van De Roos alle amateur-dichters en -prozaïsten in Nederland en Nederlandstalige België uit om deel te nemen aan de inmiddels alweer 27ste editie van de schrijfwedstrijd ‘De Raadselige Roos’.

  Bekijk details van Raadselige Roos