Yoleo

 • Lezen zonder inlog

  Op de pagina van Yoleo.nl zie je alle boeken die je kunt lezen zonder dat je hoeft in te loggen.   

  Maar zo kun je geen punten verdienen. Dit gebeurt wel als je leest, terwijl je ingelogd bent met je account. 

  Bevalt het lezen met Yoleo? Maak dan een account aan en koppel dat account aan je bibliothekpas.    

 • Lezen met inlog

  Aanmelden voor Yoleo kan via de knop "Inloggen", bovenaan elke pagina van de website van Yoleo, of via de knop "Ik wil nu lezen".

  Om een nieuw account aan te maken, vul je het tabblad "NEE" helemaal in en klik je daarna op de groene knop "registreren". Hierna ontvang je een activatielink op het opgegeven mailadres. Mocht je de link niet ontvangen, neem dan contact op met de helpdesk. 

  Heb je al eerder een Yoleo-account aangemaakt, dan kun je op het tabblad "JA" direct inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

 • Je account koppelen aan je bibliotheekpas

  Bij de eerste keer inloggen op je account verschijnt er automatisch een pop-up waarin gevraagd wordt of je lid bent van de bibliotheek. 

  Klik je op ja, dan wordt je gevraagd om je pasnummer en bijbehorend wachtwoord in te vullen. Vervolgens wordt automatisch gecontroleerd of je lidmaatschap geldig is.
  Heb je een geldig lidmaatschap dan kom je vanzelf terug bij Yoleo en kun je boeken lenen. Na deze eerste keer koppelen, onthoudt Yoleo je verbinding met de bibliotheek.

  Mocht de koppeling per ongeluk toch een keer weg zijn, dan kun je altijd opnieuw verbinden door bovenin je scherm op het icoontje van het gezicht te klikken en vervolgens op 'bibliotheek gegevens' en 'inloggen bij de bibliotheek'.