BoekStartDag

Ontdek het in de bibliotheek

BabyBieb: voorlezen met baby's en dreumesen

Baby’s en dreumesen houden van voorlezen en zingen en dat
kan tijdens de BabyBieb in de bibliotheek Venray! Op zaterdag 19 juni zal er om 9.30 uur én om 10.30 uur worden voorgelezen en gezongen met baby’s en hun (groot)ouders/ verzorgers. Er worden ook boeken- en voorleestips gegeven. Deelnemers ontvangen na afloop ook een leuk aandenken!

Bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot 2 jaar. Duur ca. 30 minuten. Kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot 2 jaar kunnen deelnemen.

Voorlezen aan peuters en kleuters

Op zaterdag 19 juni wordt er voorgelezen in de bibliotheek Venray om 9.30 uur én om 10.30 uur uit een mooi prentenboek. We verwerken het verhaal na afloop met een leuke activiteit en maken er een gezellig moment van.

Kinderen die deelnemen aan het voorleesmoment krijgen ook een klein cadeautje mee naar huis! Het voorleesmoment duurt ongeveer 30 minuten.  

Draai het BoekStartrad

Ter gelegenheid van de BoekStartdag hebben we een leuke actie bij BiblioNu. Bij inschrijving van kinderen tot en met 3 jaar oud voor een gratis jeugdabonnement, maak je kans op een leuk prijsje. Draai aan het BoekStartrad en win bijvoorbeeld een boekje van Nijntje! Deze actie loopt van maandag 14 juni tot zondag 27 juni.

Inschrijven en draaien aan het rad kan op maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.