Lezing over verslavingsgedrag

27 augustus 2018, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Horst

Kosten: 8,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Omgaan met verslavingsgedrag: zijn we niet allemaal een beetje verslaafd? Aanmelden per mail: aanmelden@puur-opgroeien.nl

Bijna iedereen heeft wel iets waar hij/zij verslaafd aan is. Jezelf kwijtraken in werk, anderen redden, social media of eten zijn enkele manieren om met de stress in je leven om te gaan, maar er bestaan ongelooflijk veel andere manieren waarop mensen hun leven dragelijker proberen te maken. Variërend van redelijk onschuldige gewoontes tot gewoontes die ernstig ongezond zijn en daardoor levensbedreigend.

Je krijgt tijdens deze presentatie/workshop zicht op hoe emoties, gevoelens en gedachten in relatie staan tot verslaving(sgedrag).Inzicht over hoe verslaving tot stand kan komen en op welke manieren deze in stand wordt gehouden. En bovenal wat er nodig is om los te komen van bepaald gedrag om uit die vicieuze cirkel te stappen.

Deze presentatie/workshop wordt verzorgd door Rachelle Janssen (rachellejanssen.com) en Mariska Poels (OKEcoach.nl ). Beiden aangesloten bij Puur Opgroeien en beiden (ervarings)deskundigen op het gebied van verslavingen. Daarnaast zijn ze als hulpverlenersbetrokken bij ouders van verslaafde kinderen en jongeren alsook bij volwassenen die zelf worstelen met verslavingsgedrag.