Energetische natuurgeneeskunde

24 oktober 2019, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Horst

Kosten: € 7,50 per persoon

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Janneke, van de praktijk Janneke Hanssen in Horst, geeft E.E.N therapie, hetgeen staat voor Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskunde. Tijdens de lezing geeft Janneke informatie over de mogelijkheden van deze therapie. Hoe werkt het, wat houdt het in? Wat kun je ermee bereiken? Wellicht vind je hier herkenning in en wil je er mee aan de slag. Tijdens de lezing is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelden via praktijkjannekehanssen@outlook.com

Energetische geneeskunde

Veel mensen lopen vast en hebben uiteenlopende mentale of fysieke klachten. Waar komen deze klachten vandaan en wat kun je er aan doen? Zijn het vaak terugkerende klachten en is de oorzaak wel eens onderzocht? Wat willen deze klachten je eigenlijk vertellen en wat is de betekenis ervan?

In de energetische natuurgeneeskunde gaan we op zoek naar de oorzaak en pakken we de wortels van de klacht aan.Gedurende je leven maak je veel mee waardoor je allerlei verstoringen in je lichaam of systeem opbouwt.
Je staat er vaak niet bij stil dat gebeurtenissen in je vroege levensjaren later tot fysieke of mentale klachten kunnen leiden.

Wellicht herken je onderstaande en wil je ermee aan de slag.

    Hooggevoeligheid
    Slaapproblemen
    Voedingsintoleranties
    Hoofdpijn
    Hormonale problemen
    Stress en andere spanningsklachten
    Depressieve klachten/ urn-out
    Verwerking traumatische gebeurtenissen
    Minderwaardigheidscomplexen