Lezing ademhaling

18 september 2019, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Venray

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Adem en Eva ademhaling: Buteyko-ademhalingscoach Jan van Zuijlen legt op wetenschappelijke, simpele manier uit hoe de ademhaling werkt en wat dat doet met je lichaam.

Gratis lezing

De lezing op woensdag 18 september wordt gehouden van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in de Bibliotheek Venray,Merseloseweg 59. Graag vooraf aanmelden via de mail:jan@buteyko-leudal.

 

Wekelijkse lessen

In navolging van de lezing is er een mogelijkheid om lessen “Adem en Eva” te volgen. Hier leer je systematisch via ademhaling, de processen in je lijf weer in balans brengen. Hiervoor zijn verschillende oefeningen uit de Buteyko ademhalingstechniek, de Wim Hof methode, Yoga en Pilates, tai chi en chi gong samengevoegd. Een uur per week in een groep werken aan je ademhaling: zowel actief als stil zittend op een stoel of kussen. De oefeningen worden afgestemd op iederspersoonlijk niveau. Er wordt al snel resultaat geboekt op fysiek en psychisch gebied. Het lichaam gaat ontzuren, ontslakken en ontgiften. De conditie gaat vooruit, klachten verdwijnen en het immuunsysteem herstelt zich na verloop van tijd. Hierdoor sta je met meer balans in het dagelijkse leven.

Vooral aan te bevelen voor mensen die problemen hebben met deademhaling, of chronische klachten of burn-out verschijnselen hebben.