Nederland Leest

Één boek, duizend gesprekken

Oud worden, jong blijven

In november leest heel Nederland één boek. Dit jaar binnen het thema 'Oud worden, jong blijven'. Hoe word je op een fijne manier ouder? Hoe blijf je fit en vitaal?

Ontdek de activiteiten bij BiblioNu

Ronald Giphart

Nederland Leest gaat in 2022 over 'oud worden, jong blijven'. Ter ere van Nederland Leest komt Ronald Giphart, de alleskunner onder de Nederlandse schrijvers, een lezing geven. In de 25 jaar sinds zijn debuut trad Ronald Giphart ongeveer 1500 keer publiekelijk op. En had hij succesvolle theatershows.

Meld je aan voor de lezing

Heleen van Royen

Nederland Leest gaat in 2022 over 'oud worden, jong blijven'. Ter ere van Nederland Leest geeft Heleen van Royen een lezing. ze debuteerde in 2000 met de everseller De gelukkige huisvrouw, waarvan ruim 500.000 exemplaren zijn verkocht. Ook haar romans De mannentester en De hartsvriendin veroverden de bestsellerlijsten.

Meld je aan voor de lezing

Als lid van de Bibliotheek ontvang je veel voordelen!

Een abonnement bij de Bibliotheek geeft je toegang tot een schat aan boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, online trainingen én korting bij activiteiten van BiblioNu! 

Tips van de redactie

Cadeau van de Bibliotheek

Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls

Yvonne Keuls geeft een portret van haar Indische moeder, een koppige maar ook fantasievolle vrouw.

Bekijk dit boekNederland Leest Junior

De regels van drie van Marjolijn Hof

Twan gaat met zijn zus, moeder en oma naar IJsland. Ze gaan opi Kas ophalen, omdat hij niet meer voor zichzelf kan zorgen. Maar opi Kas heeft zijn eigen plan. Dit boek is voor kinderen vanaf 10 jaar.

Bekijk dit boek


Andere titels van Marjolijn Hof


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


Marjolijn Hof De regels van drie

Luisterboek

Lekker luisteren naar 'De regels van drie?' We hebben deze titel ook als luisterboek!

Bekijk dit luisterboek

Luisterboeken van Yvonne Keuls

E-books van Marjolijn Hof