Met korting naar het theater

Schouwburg Venray en BiblioNu hebben een fijne samenwerking en daar plukt u als lid van BiblioNu de vruchten van. U krijgt korting op diverse voorstellingen bij de Schouwburg Venray.   

De waarheid

10% korting op deze komedie over bedriegen en bedrogen worden. Zaterdag 2 februari vanaf 20.15 uur in de schouwburg Venray.

Originele komedie over liefde, lust en ontrouw tussen twee bevriende stellen. We zien het dilemma van de knellende banden van de huwelijkse trouw haarscherp. Natuurlijk vinden we eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner en beste vrienden het belangrijkste wat er is, maar wat doen we als de lust en de passie nog net iets sterker zijn?

Oorlogsgeheimen

Naar het bekroonde boek van Jacques Vriens. Vanaf 9 jaar. 10% korting op de voorstelling van 24 mei vanaf 09.00 uur in de schouwburg Venray.  

Turks fruit

10% korting op deze toneelbewerking van het welbekende boek over ultieme liefde. 11 april 20.15 uur in de schouwburg Venray.

Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de mag-je-niet-missen toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: Turks Fruit.  

The bridges of madison county

10 % korting op deze voorstelling naar de roman van Robert James Waller. 21 mei vanaf 20.15 uur in de schouwburg Venray.

Verhaal over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca en de rondreizende fotograaf Robert. Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop.

Museum de Locht

Het museum geeft een beeld van het plattelandsleven in de regio van 1850-1950. Daarnaast wordt er in afzonderlijke paviljoens aandacht besteed aan de ontwikkeling van de teelt van asperges, champignons en glastuinbouw. In de expositieruimte worden wisselende tentoonstellingen gehouden.

Leden van BiblioNu krijgen korting op de toegangsprijs van het museum.

Boek uw reis bij Travel@Home en krijg als lid van BiblioNu een voucher voor 15% korting op de koffers en tassen van Travelbags.  

Emma wil leven

10 % korting op deze indrukwekkende voorstelling over anorexia. 1 mei vanaf 20.00 uur in de schouwburg Venray.

Gebaseerd op de gelijknamige documentaire van Jessica Villerius en op gesprekken met betrokkenen en (ervarings)deskundigen.