Met korting naar het theater

Schouwburg Venray en BiblioNu hebben een fijne samenwerking en daar plukt u als lid van BiblioNu de vruchten van. U krijgt korting op diverse voorstellingen bij de Schouwburg Venray.   

Isabella Beernaert - Tabula Rasa

Donderdag 22 februari 2018 | 20.15 uur


In de dansvoorstelling Tabula Rasa probeert choreograaf en theatermaker Isabelle Beernaert de gewoontes met veel geweld te kenteren, om schoon schip te maken, de vrijheid op te zoeken en te voorkomen dat we klein blijven. Een samenspel van verschillende muziekstijlen en pure dans, met muziek van o.a. Muse, Armand Amar, Max  Richter en Damien Rice.

Uw voordeel met de BiblioNupas:

  • € 5,00 korting per ticket (max 4 kaarten met korting per pas, enkel geldig op 1e rangstickets).
  • Kortingscode: biblionuisabelle

 

Lang geleden 6+

Zaterdag 17 maart | 15.00 uur 

Een geschiedenisles met humor, absolute aanrader!

In het theateravontuur ‘Lang geleden…’ is het
levensverhaal van Willem van Oranje te zien, verteld door een gezelschap van enthousiaste, hedendaagse theatermakers. Ook komen de bezoekers oog in oog te staan met Hugo de Groot en Jacoba van Beieren. Sommige verhalen klinken bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar ze zijn allemaal echt gebeurd! Met échte pure livemuziek, onvervalste humor en prachtige kostuums geniet jong én oud van onze vaderlandse geschiedenis.

 Uw voordeel met de BiblioNupas:

  • 5,- korting per ticket (max 2 kaarten met korting per pas)
  • Kortingscode: biblionulanggeleden

Plaza Patatta 7+

Zondag 29 april 2018 | 15.00 uur

'Plaza Patatta' is al tien jaar een geliefde kinderboekenserie, en nu is er eindelijk een spannende voorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar. Voor dit knotsgekke gezin loert vaak gevaar, maar daar willen ze even niet aan denken. Want Lotte wordt tien jaar - TIEN! Dat moet
groots gevierd, want in Plaza Patatta zijn ze dol op verrassingen.

Maar de verrassing van dit feestje, is misschien per ongeluk een klein beetje gevaarlijk...

 Uw voordeel met de BiblioNupas:

  •  € 5,- korting per ticket (max 2 kaarten met korting per pas)
  • Kortingscode: biblionuplaza

Dummie de Mummie

Zondag 25 februari 2018 | 15.00 uur

Naar de boekenreeks van Tosca Menten.

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaap-kamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg.
Maar stel je nou eens voor, hè, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt… En na twintig tellen ook…! Wat doe je dan?

Uw voordeel met de BiblioNupas:

  • € 5,00 korting per ticket (max 4 kaarten met korting per pas, niet geldig op 3e rangstickets)
  • Kortingscode | biblionumummie

 

Frans Mulder

Donderdag 12 april 2018 | 20.00 uur

Het is alsof je bij hem thuis tussen de schuifdeuren zit, zo intiem en zonder enige opsmuk vertelt Frans Mulder, bekend van theatergroep
PURPER, met veel humor en zelfspot over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijk leven. Daarnaast zingt hij een aantal van zijn mooiste liedjes.

Frans Mulder is genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs (2015/2016) voor het lied 'Wonderlijk' uit 'Simone!', de theatershow van Simone Kleinsma.

 Uw voordeel met de BiblioNupas:

  • € 5,- korting per ticket (max 2 kaarten met korting per pas)
  • Kortingscode: biblionufrans

Boek uw reis bij Travel@Home en krijg als lid van BiblioNu een voucher voor 15% korting op de koffers en tassen van Travelbags.  

Bezoek Hof&Huis

Hof&Huis is een ware klassieker op het gebied van tuin, interieur en lifestyle. De 25e editie van “Hof & Huis” valt tijdens het pinksterweekend. Van zaterdag 19 mei tot en met pinkstermaandag 21 mei. Er zijn meer dan 140 exposanten. Locatie: Kasteel d’Aertrycke, Zeeweg 42, Torhout, België

Leden van BiblioNu krijgen € 2,00 korting op de entreeprijs (normaal € 9,00 p.p.) Neem je BiblioNupas mee tijdens je bezoek.  

Museum de Locht

Het museum geeft een beeld van het plattelandsleven in de regio van 1850-1950. Daarnaast wordt er in afzonderlijke paviljoens aandacht besteed aan de ontwikkeling van de teelt van asperges, champignons en glastuinbouw. In de expositieruimte worden wisselende tentoonstellingen gehouden.

Leden van BiblioNu krijgen korting op de toegangsprijs van het museum.