Met korting naar het theater

Schouwburg Venray en BiblioNu hebben een fijne samenwerking en daar plukt u als lid van BiblioNu de vruchten van. U krijgt korting op diverse voorstellingen bij de Schouwburg Venray.   

Plaza Patatta 7+

Zondag 29 april 2018 | 15.00 uur

'Plaza Patatta' is al tien jaar een geliefde kinderboekenserie, en nu is er eindelijk een spannende voorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar. Voor dit knotsgekke gezin loert vaak gevaar, maar daar willen ze even niet aan denken. Want Lotte wordt tien jaar - TIEN! Dat moet
groots gevierd, want in Plaza Patatta zijn ze dol op verrassingen.

Maar de verrassing van dit feestje, is misschien per ongeluk een klein beetje gevaarlijk...

 Uw voordeel met de BiblioNupas:

  •  € 5,- korting per ticket (max 2 kaarten met korting per pas)
  • Kortingscode: biblionuplaza

Hans & Grietje

Donderdag 3 mei, 15.00 uur

Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en keert terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje. De rol van Grietje zal worden vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze voorstelling. Zij staan garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Voorzien van een nieuw, suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en uiteraard swingende meezingliedjes, is Hans & Grietje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen!​Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.

Uw voordeel met de BiblioNupas:

  • € 2,50  korting per ticket (max 4 kaarten met korting per pas, 3e rangstickets en 2e rangskindertickets uitgesloten)

  • Kortingscode biblionuhans

Frans Mulder

Donderdag 12 april 2018 | 20.00 uur

Het is alsof je bij hem thuis tussen de schuifdeuren zit, zo intiem en zonder enige opsmuk vertelt Frans Mulder, bekend van theatergroep
PURPER, met veel humor en zelfspot over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijk leven. Daarnaast zingt hij een aantal van zijn mooiste liedjes.

Frans Mulder is genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs (2015/2016) voor het lied 'Wonderlijk' uit 'Simone!', de theatershow van Simone Kleinsma.

 Uw voordeel met de BiblioNupas:

  • € 5,- korting per ticket (max 2 kaarten met korting per pas)
  • Kortingscode: biblionufrans

De Kleine Zeemeermin

Zaterdag 12 mei, 15.00 uur

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin! Een compleet nieuwe familiemusical van Theater Terra, naar het wereldberoemde sprookje van Hans Christian Andersen.

In de diepe oceaan leefde een zeemeermin met een schitterende stem. Ze droomde vaak over de wereld boven de zeespiegel en wanneer ze daar eindelijk mag kijken, redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig besluit ze een valse zeeheks om hulp te vragen. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem. Als de prins haar niet zijn onvoorwaardelijke liefde zal geven, zal de zee-heks de betovering nooit meer verbreken...

Recensies:

★★★ Theaterkrant | "Een vermakelijke
voorstelling (...) in een prachtige vorm neergezet."

★★★★★ Musicalsites | "Theater
Terra bewijst hoe je van een Kleine Zeemeermin groots vermaak kunt maken, voor
jong maar ook voor oud(er)."

★★★★ Musicalworld |
"Onderwaterwereld prachtig weergegeven. Fijne voorstelling."

Uw voordeel

  • € 5,00  korting per ticket (max 4 kaarten met korting per pas, 3e rangstickets uitgesloten)
  • Kortingscode: biblionuzeemeermin

Boek uw reis bij Travel@Home en krijg als lid van BiblioNu een voucher voor 15% korting op de koffers en tassen van Travelbags.  

Bezoek Hof&Huis

Hof&Huis is een ware klassieker op het gebied van tuin, interieur en lifestyle. De 25e editie van “Hof & Huis” valt tijdens het pinksterweekend. Van zaterdag 19 mei tot en met pinkstermaandag 21 mei. Er zijn meer dan 140 exposanten. Locatie: Kasteel d’Aertrycke, Zeeweg 42, Torhout, België

Leden van BiblioNu krijgen € 2,00 korting op de entreeprijs (normaal € 9,00 p.p.) Neem je BiblioNupas mee tijdens je bezoek.  

Museum de Locht

Het museum geeft een beeld van het plattelandsleven in de regio van 1850-1950. Daarnaast wordt er in afzonderlijke paviljoens aandacht besteed aan de ontwikkeling van de teelt van asperges, champignons en glastuinbouw. In de expositieruimte worden wisselende tentoonstellingen gehouden.

Leden van BiblioNu krijgen korting op de toegangsprijs van het museum.