Met korting naar het theater

Schouwburg Venray en BiblioNu hebben een fijne samenwerking en daar plukt u als lid van BiblioNu de vruchten van. U krijgt korting op diverse voorstellingen bij de Schouwburg Venray.   

Voorstellingen die in deze voordelige serie vallen zijn: Late Lente, Tall Tales Company, Another Kind of Blue, De Notenkraker, Kruistocht in spijkerbroek, De Waarheid, Turks Fruit, Emma wil leven, The Bridges of Madison County, Oorlogsgeheimen.

Profiteer met de biebpas van korting bij de Schouwburg Venray en ga voordelig naar de voorstelling Late Lente. Een brutale en pittige tragikomedie met oorstrelende muziek.  Woensdag 26 september 20.15 uur.

Worsteling tussen wat hoort en wat moet...
Mira Faber is een beroemde zangeres, Bow is een veelbelovend pianist. Zij is begin vijftig, hij midden twintig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer die ontaardt in een heftige liefde, komt hun omgeving resoluut in actie. Ambities, reputaties en familiebanden dreigen de geliefden uiteen te drijven. Als dan ego’s botsen, maskers vallen en harten dreigen te breken, staat Mira voor het grootste dilemma van haar leven: zichzelf redden of eindelijk zichzelf worden…

Boek uw reis bij Travel@Home en krijg als lid van BiblioNu een voucher voor 15% korting op de koffers en tassen van Travelbags.  

Museum de Locht

Het museum geeft een beeld van het plattelandsleven in de regio van 1850-1950. Daarnaast wordt er in afzonderlijke paviljoens aandacht besteed aan de ontwikkeling van de teelt van asperges, champignons en glastuinbouw. In de expositieruimte worden wisselende tentoonstellingen gehouden.

Leden van BiblioNu krijgen korting op de toegangsprijs van het museum.