Met korting naar het theater

Schouwburg Venray en BiblioNu hebben een fijne samenwerking en daar plukt u als lid van BiblioNu de vruchten van. U krijgt korting op diverse voorstellingen bij de Schouwburg Venray.   

Sally... WOEST

Voor slechts € 5,00 kunnen leden van BiblioNu deze bijzondere kindervoorstelling (4+) bijwonen op woensdagmiddag 27 maart vanaf 15.00 uur in de schouwburg Venray.
Online bestellen? Gebruik de kortingskode: woestkorting

Stel je voor…2 gebalde vuisten en 1 rode kop. Té veel keren geprobeerd tot 10 te tellen. Een enorme stilte…en dan… rookwolkjes uit je oren en de tanden stevig op elkaar…

Woest is een voorstelling over onstuimige woedeaanvallen. Een jongen van gescheiden ouders reageert zich af op alles en iedereen. Maar onder zijn boosheid schuilt een dieper verlangen: in zijn eigenzinnige wereld vol dynamische, virtuoze en acrobatische dans probeert hij alles te laten zijn zoals het was…  

‘In je keel bonst je hart, je benen trillen en je loopt rood aan. Het borrelt diep van binnen en is onstuitbaar. Het moet eruit…KWAAAAAAK…Pas op, de driftkikker is los. Hij is Woest!’

Oorlogsgeheimen

Naar het bekroonde boek van Jacques Vriens. Vanaf 9 jaar. 10% korting op de voorstelling van 24 mei vanaf 09.00 uur in de schouwburg Venray.  

Turks fruit

10% korting op deze toneelbewerking van het welbekende boek over ultieme liefde. 11 april 20.15 uur in de schouwburg Venray.

Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de mag-je-niet-missen toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: Turks Fruit.  

The bridges of madison county

10 % korting op deze voorstelling naar de roman van Robert James Waller. 21 mei vanaf 20.15 uur in de schouwburg Venray.

Verhaal over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca en de rondreizende fotograaf Robert. Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop.

Museum de Locht

Het museum geeft een beeld van het plattelandsleven in de regio van 1850-1950. Daarnaast wordt er in afzonderlijke paviljoens aandacht besteed aan de ontwikkeling van de teelt van asperges, champignons en glastuinbouw. In de expositieruimte worden wisselende tentoonstellingen gehouden.

Leden van BiblioNu krijgen korting op de toegangsprijs van het museum.

Boek uw reis bij Travel@Home en krijg als lid van BiblioNu een voucher voor 15% korting op de koffers en tassen van Travelbags.  

Emma wil leven

10 % korting op deze indrukwekkende voorstelling over anorexia. 1 mei vanaf 20.00 uur in de schouwburg Venray.

Gebaseerd op de gelijknamige documentaire van Jessica Villerius en op gesprekken met betrokkenen en (ervarings)deskundigen.