Nationale Voorleesdagen: bibliotheekbezoek

banner_voorleesdagen_2018

24 januari t/n 3 februari 2018

Meer dan leesplezier voor groep 1/2.

Ssst! De tijger slaapt is een verrassend en interactief prentenboek van Britta Teckentrup. Bijzonder is dat de ballonnen in de tekeningen glanzend zijn, zodat ze net op echte ballonnen lijken.


Ssst! De tijger slaapt en we willen haar niet wakker maken. Er is alleen een probleem: alle dieren moeten erlangs en ze ligt vreselijk in de weg. Hoe gaan ze dat oplossen? Gelukkig heeft de slimme kikker een idee: alle dieren zweven een voor een met een ballon over de tijger heen.


Kleutergroepen zijn welkom in de bibliotheek om te komen genieten van dit bekroonde boek. Ook is het mogelijk dat de bibliotheekmedewerker met het programma de groepen 1 en 2 bezoekt. De bibliotheekmedewerker vertelt de kinderen het verhaal, op een interactieve manier met behulp van een vertelkastje en vertelplaten. Maar de dieren hebben ook nog hulp nodig. De kleuter wordt dan ook aangemoedigd de dieren veilig over de tijger heen te krijgen door te blazen, te aaien, te wiegen en zelfs een slaapliedje te zingen.


Kosten: € 25,00.


Met behulp van het onderstaande formulier kunnen instellingen binnen het werkgebied van BiblioNu zich aanmelden voor een groepsbezoek tijdens de Nationale Voorleesdagen.
Naam instelling *

Naam leidster *

E-mail *

Aantal groepen *

Aantal kinderen per groep *

Voorkeur groepsbezoek
Dag *
Wel / geen voorleesontbijt *Tijdstip *
Data wanneer verhinderd

Overige opmerkingen

 
BiblioNu Merseloseweg 59 5801 CC Venray Tel.: (0478) 581 970 info@biblionu.nl