Ontdek de schrijver, dichter, illustrator in jezelf

logo_literair_cafe_venray

In het seizoen 2017-2018 viert het Literair Café Venray haar 25-jarig jubileum.
Literatuur en lezen is voor jong en oud. Literair Café Venray en Biblionu gaan samen een interactieve literaire activiteit verzorgen voor kinderen van groep 5 en 6 uit de gemeente Venray.

Aanhakend bij het thema van de Kinderboekenweek 2017: ‘Griezelen’ mogen de kinderen zelf aan de slag met wat ze horen en zien. Als gasten zijn een schrijver, illustrator, uitgever/boekhandel , dichter en kunstenaar uitgenodigd om te vertellen over hun werk en hoe een verhaal, boek, gedicht, illustratie tot stand komt. De kinderen gaan daarna zelf in een groepje aan de slag met hun eigen creativiteit; schrijf een griezelverhaaltje, teken een illustratie bij een tekst, laat de dichter in je naar buiten komen.

Datum: 17 mei in de bibliotheek.
Ter voorbereiding krijgt de klas een collectie boeken met lessuggesties.

Er kunnen maximaal 6 groepen meedoen. Scholen in Venray kunnen gratis intekenen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus teken snel in.


Met behulp van het onderstaande formulier kunnen instellingen binnen het werkgebied van de gemeente Venray zich aanmelden voor het groepsbezoek Ontdek de schrijver, dichter, illustrator in jezelf.
Naam school *

Naam leerkracht *

Telefoon *

Bereikbaar op/tussen *

E-mail *

Aantal kinderen *

Overige opmerkingen

 
BiblioNu Merseloseweg 59 5801 CC Venray Tel.: (0478) 581 970 info@biblionu.nl