De digitale bibliotheek

banner_klik_en_tik_580x200
bbd_10_man_krijgt_hulp_van_jonge_man_w

Klik & Tik

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Speciaal voor mensen die niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt is er nu de cursus Klik & Tik: een online oefenprogramma waarmee met behulp van korte video's basisvaardigheden zoals websites bekijken, e-mailen en downloaden
uitgelegd worden. Meer info en aanmelden.
bbd_13_w_jonge_vrouw_geeft_uitleg_aan_oudere_vrouw

Digisterker: cursus digitale overheid

Leer stap voor stap veilig informatie te vinden en digitaal zaken te doen met de overheid. Aan de orde komen bijvoorbeeld een DigiD gebruiken en de websites van UWV, SVB, de Belastingdienst en de gemeente. De cursus is bedoeld voor inwoners van de gemeente Venray die kunnen omgaan met een computer.
Kosten € 15,00 per persoon. Meer info en aanmelden...

ebook_lezen

E-books

Wil je graag digitaal lezen? Dat kan. Ga naar www.onlinebibliotheek.nl/e-books en maak een account aan. Je kunt bij ons ook e-readers lenen, om uit te proberen.

tabletcafe

Tablet café

Wil je alles weten over de nieuwste apps en handige functies op je tablet, smartphone en e-reader? BiblioNu organiseert elke maand tablet café's in de bibliotheken Horst en Venray. 

luisterbieb_w

De LuisterBieb

Duik diep in een spannend verhaal terwijl je staat te koken. Amuseer je met een hoorspel in de file naar je werk. Of verdiep je in een college over het menselijk brein tijdens het hardlopen. Met de LuisterBieb heb je toegang tot een ruime keuze aan luisterboeken. Van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers.De LuisterBieb is er voor iedereen. Een groot aantal luisterboeken is gratis. Ben je lid van de Bibliotheek? Door je bibliotheekpas te koppelen aan de app krijg je toegang tot nog veel meer titels!Lees meer...

cursus_algemeen_w

Online een cursus volgen

Als lid van de Bibliotheek kun je gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijg je elke maand van ons een korte cursus cadeau. Kies vandaag nog een cursus uit ons aanbod.

Lees verder...

BiblioNu Merseloseweg 59 5801 CC Venray Tel.: (0478) 581 970 info@biblionu.nl