Belastingzaken in de Bibliotheek?

banner_belastingspreekuur_600x200
bbd_24_jong_stel_met_bordje_help_plectrum_gespiegeld_W

Belastingspreekuur in de Bibliotheek Horst

Komende weken krijgt u bericht van de Belastingdienst over uw belastingaangifte. Wilt u hulp bij aangifte doen? Kom dan naar de Bibliotheek Horst.

Vanaf dinsdag 7 maart helpen ondersteuners van de FNV Belastingservice wekelijks bij de aangifte van de inkomstenbelasting en het aanvragen van toeslagen. Deze hulp is er ook als u geen lid bent van de Bibliotheek.
Voor het invullen wordt een vergoeding gevraagd.

Wanneer?

Op 7, 14, 21, 28 maart, 4, 11, 18 en 25 april van 10.00 tot 12.30 uur zijn de FNV-ondersteuners aanwezig. Voor een soepele afhandeling is het gewenst om telefonisch een afspraak te maken.
Telefoon 06 51 25 83 25.Wat moet u meebrengen?

Om het invullen tot een succes te maken, dient u allerlei zaken mee te nemen naar het spreekuur, zoals jaaropgaven, WOZ-waarde van uw huis en nog veel meer. Klik hier voor het volledige overzicht. 

Geen hulp nodig, maar wel een pc en printer?

Wie zelf aangifte kan doen, maar een computer en printer nodig heeft, kan gebruikmaken van de gratis faciliteiten in de Bibliotheek Horst. Er zijn computers en printers beschikbaar.
Voor specifieke hulp bij de aangifte kan men terecht bij het belastingspreekuur.

banner_hulp_bij_belastingen_600x200

Belastingzaken in de Bibliotheek Venray

In de Bibliotheek Venray kunt u gratis gebruik maken van een pc en printer voor het invullen van de belastingaangifte. Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte dan verwijst de Bibliotheek door naar:

 • FNV-Belastingservice Venray
  Zij werken op afspraak in het wijkcentrum Brukske in maart en april. Met een keer per maand nazorg na telefonische afspraak.
  De hulp is gratis voor FNV-leden.
  Tel: 0478 550625
 • Platform Lage Inkomens. (PLIV)
  Zij helpen veelal gratis mensen met een laag inkomen.
  Meer info op www.pliv.nl.  Tel: 0478-581332
 • Seniorenvereniging AVOS
  Zij hebben spreekuren in de Kemphaan. Meer info op www.avosvenray.nl  of via info@avosvenray.nl
 • Thuisadministratie Venray
  Voor iedereen met een laag inkomen. Synthese biedt gratis hulp op afspraak. Dat kan aan huis, bij Synthese of in de bibliotheek. Meer info via www.synthese.nlinfo@synthese.nl of tel: 0478 517300
BiblioNu Merseloseweg 59 5801 CC Venray Tel.: (0478) 581 970 info@biblionu.nl