Voordeel met de biblioNupas

Haal meer uit uw bibliotheekabonnement! 

Leden van de BiblioNu krijgen korting op een dagje of avondje uit in de regio.

 

gelaarsdeKatsW

Met korting naar het theater


Schouwburg Venray en BiblioNu hebben een fijne samenwerking en daar plukt u als lid van BiblioNu de vruchten van. U krijgt namelijk korting op diverse voorstellingen bij Schouwburg Venray.

Efteling sprookjesmusical De Gelaarsde Kat (4+)

Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje? Kom genieten van de nieuwe Efteling sprookjesmusical De Gelaarsde Kat. Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie!

 • Zondag 22 oktober 2017, 13.30 & 16.00 uur
 • Uw voordeel | € 5,- korting per ticket (3e rangstickets uitgesloten)
  Er zijn maximaal 4 tickets tegen korting per BiblioNupas te reserveren.
  Kortingscode | biblionugelaarsdekat
  Meer info & tickets
2017-11-02_Shock-liggend-300dpi-Joris_van_Bennekomw

Shock, thrillermusical (12+)

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?


Voordat de voorstelling begint is er bij Shock een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel’s nieuwe boek!

 • Donderdag 2 november 2017, 19.00 uur
 • Uw voordeel | € 5,- korting per ticket (3e rangstickets uitgesloten)
  Er zijn maximaal 4 tickets tegen korting per BiblioNupas te reserveren
  Kortingscode | biblionushock

Meer info en tickets

dr_downw

drs. Down (8+)

Eigentijds spektakel met een universele boodschap.
Kan Lucas met het syndroom van Down met succes een universitaire studie volgen? En helpt zijn academische titel om het meisje van zijn dromen voor zich te winnen?
Voor zijn televisieprogramma sprak Ivo Niehe met de Spaanse jongen Pablo Pineda Ferrer. Hij is hoogstwaarschijnlijk de enige ‘down’ die een universitaire graad gehaald heeft. Die ontmoeting bracht Ivo tot het schrijven van een vernieuwend theaterstuk dat het best te omschrijven is als ‘filmisch muziektheater’. In een gefantaseerd levensverhaal komen alle clichés en vooroordelen aan bod als in een gezin een kind met een syndroom geboren wordt: ouderlijke ruzies, een jaloerse broer, eindeloze pesterijen, het aanbod om in te grijpen met plastisch chirurgie, de hunkering naar een onbereikbaar vriendinnetje.
De voorstelling is een combinatie van video, live muziek, dance en acteurs ‘on stage’ in een verrassende vormgeving.

 • Zondag 5 november 2017, 15.00 uur
 • Uw voordeel | € 5,- korting per ticket
  Er zijn maximaal 4 tickets tegen korting per BiblioNupas te reserveren
  Kortingscode | biblionudown

Meer info en tickets

paddenstoelen_in_beervelde

Op zoek naar tuininspiratie

In Beervelde in België worden de Tuindagen gehouden, de topper onder de tuinevenementen.
Langs één prachtig domein bieden 220 geselecteerde deelnemers een selectie aan van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. De beurs is op 6, 7 en 8 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Profiteer met uw bibliotheekpas van € 4,00 korting op de entreeprijs.

Meer info over Beervelde...

logo_TravelXL_home

TravelXL@home

Boek uw reis bij Travel@Home en u krijgt als lid van BiblioNu een voucher waarmee u 15% korting krijgt op de koffers en tassen van Travelbags.
Vanaf 1 augustus krijgt elke nieuwe klant die via de Biblionu-actie binnenkomt een handbagage-koffer cadeau.

Miranda Argante is een persoonlijk reisagent. Meer informatie op www.travelxl.nl/miranda-argante.

 

borggraaf

Venrays museum

Van 29 juli tot en met 15 september is in het Venrays Museum het werk te zien van zo'n 25 kunstenaars, die meedoen aan het festival 'Schijt aan de Grens' in het weekend van 26 en 27 augustus.

 

Entree € 5,00. Leden van BiblioNu betalen € 4,00.
Kinderen t/m 4 jaar gratis.

Bloemen-bloeien-op-Papier-Expositie-768x772

Museum de Kantfabriek in Horst

 

Vanaf 30 april t/m 8 oktober 2017 is in Museum de Kantfabriek een bijzondere expositie te zien over 19e-eeuwse handingekleurde borduurpatronen met bloemen als hoofdmotief en met als titel “Bloemen bloeien op papier”. In het middelpunt van de expositie staan de handingekleurde borduurpatronen uit de collectie van de Familie Landwehr-Vogels. Tevens worden werkstukken van een wedstrijd, met deze borduurpatronen als uitgangspunt, getoond .

Meer info op de website van Museum de Kantfabriek


Leden van BiblioNu krijgen op vertoon van de bibliotheekpas korting. 

 

museum_de_Locht

Museum de Locht in Melderslo

Bezoek Museum de Locht in Melderslo en krijg €1,00 korting op vertoon van de Biebpas. (maximaal 2 personen).
De Locht is een regionaal museum dat laat zien hoe men leefde, woonde en werkte in de regio en is tevens infocentrum voor champignon- en aspergeteelt en glastuinbouw.Tot en met 19 februari 2018 is er de tentoonstelling “Onderweg” – Van karrenspoor tot A73 te zien. Een expositie over de mobiliteit in verleden, heden en toekomst, met een accent op de ontwikkeling van het land tussen Peel en Maas.
Meer info op de website van Museum de Locht


 

 

BiblioNu Merseloseweg 59 5801 CC Venray Tel.: (0478) 581 970 info@biblionu.nl