Spannende Boeken Weken

banner_spannende_boeken_weken_580_px
banner_amerikaanse_en_britse_auteurs

Van 9 t/m 25 juni staat het meest gelezen genre, de thriller, centraal. En met de vakantie voor de deur is dit hét moment om je koffer met spannende (luister)boeken of zenuwslopende films te vullen. Een zinderende zomer begint bij de bieb!

Bij BiblioNu staan auteurs uit Amerika, Groot-Brittannië, Scandinavië en Nederland centraal.

Schrijfwedstrijd

Deel je bloedstollende verhalen of ijzingwekkende ervaringen (maximaal 1.000 woorden) via info@biblionu.nl en maak kans op een diner voor twee bij Gossimijne zijn. Inzenden vóór 27 juni naar info@biblionu.nl


Doe ook mee met de landelijke schrijfwedstrijd en maak kans op een mini-masterclass thrillerschrijven door thrillerauteur Simon de Waal. Kijk voor meer informatie op http://www.spannendeboekenweken.nl/ of bekijk onderstaand filmpje.

 

 

banner_scandinavische_en_nl_auteurs
Leon_Meyer_W

Geschenk bij boekhandel

Leon Meyer schreef het geschenkboek dat tijdens de Spannende Boeken Weken cadeau wordt gedaan door de boekverkoper bij besteding van €12,50 aan Nederlandstalige boeken.

De Zuid-Afrikaanse bestsellerauteur Deon Meyer (Paarl, 1958) woont en werkt in Kaapstad, het decor van zijn boeken (uit de Bennie Griessel-serie). Meyer, die door The Times ‘een van de scherpzinnigste thrillerschrijvers ter wereld’ wordt genoemd, brak in 2012 in Nederland door met '13 uur', VN Thriller van het Jaar.

Lees meer op spannendeboekenweken.nl.

BiblioNu Merseloseweg 59 5801 CC Venray Tel.: (0478) 581 970 info@biblionu.nl