Nieuws actueel

bannerromans

Cursus van de maand: geweldig communiceren

Publicatie datum: maandag 03 juli 2017

geweldig_communiceren_W

Je hebt de beste bedoelingen. Maar je collega's, je baas of je puber begrijpen je niet. Hoe zorg je ervoor dat je boodschap wél overkomt?In de 'geweldig communiceren’ ontdek je hoe je luistert naar een ander. En hoe je eigen emoties invloed hebben op een gesprek. Je leert kijken naar wat er echt aan de hand is in plaats van iets in te vullen voor de ander. Zo word je vaardiger in overleg met collega’s en kom je een stap verder in je relaties. Gebaseerd op het gedachtegoed Geweldloze Communicatie (GC) van Marshall Rosenberg.

Je hebt tot het einde van de maand de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.

Gratis cursussen van de Bibliotheek

Als lid van de Bibliotheek kun je gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijg je elke maand van ons een korte cursus cadeau. Kies vandaag nog een cursus uit ons aanbod.

 

Overig nieuws


BiblioNu Merseloseweg 59 5801 CC Venray Tel.: (0478) 581 970 info@biblionu.nl