Nieuws actueel

bannerromans

Cursus Kracht van Taal groot succes.

Publicatie datum: dinsdag 11 juli 2017

SAM_1085_uitreiking_certificaten_Kracht_van_Taal

Negen cursisten hebben dinsdag 11 juli bij BiblioNu Venray het certificaat gekregen voor hun deelname aan de cursus “De kracht van taal”. In Horst hebben acht cursisten het certificaat ontvangen.
De cursisten zijn razend enthousiast over de cursus. “Ik ben veel zelfverzekerder geworden”, is een van de reacties.Het werd in beide vestigingen een klein feestje, compleet met taart!

 BiblioNu verzorgt de lees, schrijf en computercursus voor Nederlanders die meer zelfredzaam willen worden in allerlei dagelijkse situaties. Daarbij is het verbeteren van de Nederlandse taal belangrijk. Een taaldocent zorgt samen met vrijwilligers voor de les en begeleiding op maat.


Klik hier voor meer foto's van de uitreiking in Venray.
Klik hier voor meer foto's van de uitreiking in Horst.

Meer Kracht van Taal in september

Er zijn nog plaatsen vrij voor de cursus die in september van start gaat. Ook mensen die Nederlands als 2e taal hebben, op inburgeringsniveau zitten maar zich nog niet voldoende kunnen redden, kunnen deze cursus volgen. De bijeenkomsten worden gehouden op dinsdagmorgen van 09.00 tot 11.00 uur in Venray en op dinsdagmiddag van 13.00-15.00 uur in Horst. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij mpeeters@biblionu.nl of telefonisch via 0478 581970.

Overig nieuws


BiblioNu Merseloseweg 59 5801 CC Venray Tel.: (0478) 581 970 info@biblionu.nl