Nieuws actueel

bannerromans

Melding 'Titel eerder geleend' bij uitlenen.

Vindt u het ook lastig als bij thuiskomst blijkt dat u het geleende bibliotheekboek al eens eerder heeft geleend? Dan hier een handige tip. Via de publiekscatalogus kunt u inloggen in Mijn Menu met het nummer van de bibliotheekpas en een pincode. Deze pincode is gebaseerd op de geboortedatum en bestaat uit 4 cijfers, deze is ingesteld op geboortedag - geboortemaand (ddmm). Ook mogelijk is de instelling geboortedag - geboortejaar (ddjj).


Lees meer

Word mediawijs met de Jeugdkrakercompetitie!

jeugdkrakercompetitie

Mediawijsheid is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van kinderen. Het internet zorgt voor onbegrensde informatievoorzieningen en juist daarom is het belangrijk dat kinderen weten hoe zij hier het best mee kunnen werken. Een leuke manier om kinderen hiermee aan de slag te laten gaan is de Nationale Jeugdkrakercompetitie. Scholen kunnen zich nu al inschrijven.

 


Lees meer

Informatieavonden over neurofeedback

Neurofeedback is een wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode die geschikt is voor verschillende psychische klachten. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om het verhelpen van klachten op het gebied van vermoeidheid, stress, ADHD, depressie, slaap, concentratie, angst, vergeetachtigheid en burn-out.

Bij BiblioNu worden er informatieavonden georganiseerd over Neurofeedback door het Biometrisch Centrum Venray.


Lees meer

Overig nieuws


BiblioNu Merseloseweg 59 5801 CC Venray Tel.: (0478) 581 970 info@biblionu.nl